TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

lauantai 25. helmikuuta 2012

Viikkopäivitys

Oho, mihin se viikko hävisi? Nyt on tehokkaasti unohtanu, että mitä tehtiin minäkin päivänä. Pääasiassa on tehty liikkeestä maahanmenoa päivittäin sisällä.

Keskiviikkona käytiin taas koulun pihassa treenaamassa. Turhankin hankalana häiriönä oli joku poika, joka käveli vaan ympäriinsä koulun pihassa. Kytättiin sitten Desin kanssa kokoajan, että missä se on ja mistä se tulee, ei jotenkin pystynyt yhtään rauhottumaan ja luottamaan koiraan, ettei se lähde.

Aloitettiin pelkällä kontaktitreenillä ja pieniä pätkiä seuraamista välillä. Vähän levoton, mutta en itsekään pystynyt keskittymään täysillä tehtävään asiaan. Seuraamisen kautta liikkeestä maahanmenoja, ei ollut kovin teräviä, välillä jätti huomioimatta käskyt ja käveli mukana.

Ajattelin, että puran pahimpia energioita tolpankierrolla, jos vähän rentouduttaisiin, kun saa juosta. Ensimmäisellä toistolla taisin olla todella epäselvä itse, enkä kertonut, että mitä tehdään. (Tähän pitäisi kiinnittä huomiota!), mutta seuraavat toistot hyviä. Kolmannella kerralla ryntäsi vapautuksen jälkeen lelun kanssa haukkumaan sille tyypille, josta sitten lopetettiin kierrot ja siirryttiin tylsiin kontaktitreeneihin.

Hetki kontaktitreeniä, josta jätin istumaan ja odottamaan sen aikaa, kun rakennan ruudun. Juoksutin taas lelulle ruutuun, meni hyvin ja toikin ekan toiston jälkeen lelun suoraan mulle ilman ylimääräsyyksiä. Oli vähän väsyneen oloinen. Otettiin kolme onnistunutta toistoa. Vapautin riehumaan lelun kanssa ja keräsin ruudun pois.

Loppuun vielä sitä maahanmenoa nyt namiavulla, teki ihan kivasti, kontakti vähän hukassa. Lopuksi sai vielä riehua lelun kanssa, kun keräilin tavaroita. Hajotin muuten meidän tokopannankin soljen, mutta onneksi on toinenkin vaihtoehto, kiitos siskon terriereiden kisapalkinnot. Desi-raukalla ei ole ollut yhtään tavallista solkipantaa, mutta onneksi niitä on saatu lahjoituksena ;)

Jäi vähän huono fiilis näistä treeneistä, vaikka ei se noin kirjoitettuna vaikuttanu niin pahalta. Olin itse väsynyt, ja koirakaan ei jaksanu varmaan osaksi sen takia keskittyä.

Torstaina aamulla treenattiin sisällä se maahanmeno. Otin ensin pari nopeaa maahanmenoa koira mun edessä, selvästi oli tajunnut idean, alkuviikosta oli todella hidas, mutta nyt selvästi nopeampi. Siitä sitten pyysin koiran sivulle ja käskin siitä maahan, parin toiston jälkeen taas ok. Viimeisenä sitten liikkeestä maahan, oho se tais tajuta vihdoinkin oikeasti mitä tehdään.

Tänään ennen iltalenkille lähtöä leikitin ihan kunnolla narulelulla ja oikein kunnolla repi mun kanssa. :) Leikin kautta pyysin sivulle, seuraamaan ja maahan. Tuntui todella kivalta, palkkasin heittämällä lelun koiran taakse. Muutaman toiston jälkeen selvästi ennakoi lelun heittoa, eikä olisi malttanut mennä maahan. Nyt tuntuu, että tämä toimii vihdoinkin.

Iltalenkin yhteydessä tyhmänä päätin kokeilla puunkiertoa ja siihen pysäytystä. Tyhmä taas. Olisi pitänyt jo oppia, ettei lenkkimoodissa olevan koiran kanssa kannata yrittää treenata, koska siitä ei tule mitään. Sain riehua keskenäni kongi kädessäni ja yrittää saada koiran huomiota. Tehtiin yksi kierto, mutta koira lähti siitä sitten suuntaan n..

Olin ylpeä pikkunoutajasta saman iltalenkin aikana, lähetin sen hakemaan Penniä, joka oli jäänyt johonkin pusikkoon ja noutajalla oli niin kovin tärkeä tehtävä, ettei yhtään ehtinyt jäädä pöhisemään ohi kävelevälle koiranulkoiluttajalle. <3

Kotisivuja pitäisi tehdä, mutta inspiraatio on hukassa. Myös ohjelmointitehtävät odottavat tekemättä, sunnuntaina deadline ja mä oon vasta alottanut. Ehtiihän tässä... Onneksi koirat ehtii treenata kuitenkin päivittäin ja vielä useemman kerran ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti