TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Terveystuloksia

Tänään tuli ne odotetut lonkkakuvien tulokset. Kyynärät olivat 0/0 ja lonkat C/C. Eli mitään yllätyksiä ei tullut. Nyt sitten odotellaan kasvattajan päätöksiä. Desihän on sijoituksessa mulla, joten saa nähdä tuleeko pikku-Desejä vai ei.

Treenattiin tänään sisällä asioiden etsimistä. Eli kohteena oli rakas siili, jota piilotettiin. Desi istui eteisessä odottamassa, että vien lelun piiloon ja sitten sitä sai lähteä etsimään. Siili löytyi hienosti sängynkin alta. :) Penni teki samaa leikkiä nameilla. Penniä tosin kiukutti, kun se kuvitteli, että tässä nyt selvästi yritetään pakottaa vanhaa koiraa ottamaan Desin tyhmää narulelua suuhun..

Päivällä tehtiin liikkeestä maahanmenoa vaihteeksi. Tänään oli jo todella hyviä maahanmenoja, teki todella vauhdikkaasti. Palkan suuntaa tarvitsee miettiä vielä, tosin Desi kauniisti odottaa maassa, että saa lähteä lelulle.

Jos lumisade vähän helpottaisi ja koulun piha olisi aurattu, niin huomenna voitaisiin sinne mennä katsomaan tolpankiertojen kautta luoksetulon pysäytystä. Ellen malta odottaa maanataihin, että käyn M&M:stä ostamassa vihdoinkin jonkun kunnolla heitettävän lelun, ostoslistalla olisi Kong Wubba tai piippaava tennispallo.

Otin Sulevista tänään pari kuvaa. Se on lähdössä ensi viikolla kaverilleni jalostuslainaan etelä-Suomeen ja mahdollisesti käy pari näyttelyäkin siellä ollessaan. Sulevi vaikutti iloselta päästessään muun lauman kanssa seurustelemaan olkkariin. Makoili sohvalla ja tökki kuonollaan Penniä. On kyllä ihana toi kani. Leikkelin siltä kynsiä ja yhden leikkasin liian pitkälle ja tuli verta. Menin sitten pesemään herra kanin, kun verta oli koko kanissa. Yks makas vaan löysänä mun sylissä, kun huljuttelin tassuja ja korvia veden alla.


Pesuhetki

Oon aika söpö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti