TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Edistytään hei !

Sain ton yhdenkin meillä asuvan henkilön raahattua pitkästä aikaa katsomaan treenejä ja ottamaan kuvia. Suostutteluprojekti oli hieman hidasta ja paras valo ehti mennä ohi ennen kentälle pääsyä. Mutta eipä se meidän treenejä haitannut.

Aloitettiin seuraamisella, taas. Oikein kaunista alun sähläämisen jälkeen. Häiriötä riitti tälläkin kertaa, pihan läpi käveli tasasin väliajoin lapsia, ja niitähän Desi rakastaa yli kaiken. Otin varmuuden vuoksi hihnaan, ettei tarvii jännittää, että se ryntää jonkun lapsen yli innoissaan. Jatkettiin maahanmenoilla, vauhtia oli kivasti jo, kokoajan parempi. Muutama toisto oli sellaisia, että unohti mennä maahan syystä tai toisesta.

Tässä välissä pari toistoa tolpankiertoja. Kerran meinasi lähteä katsomaan toisella puolella pihaa olevaa lasta. Tuli kuitenkin sitten takas :) Tehtiin muutama toisto pysäytyksellä. Hyppäsi jotenkin hassusti sivuun, mutta pysähtyi muuten kivasti. Pysätysten jälkeen kaks vauhtikiertoa. Desin mielestä kierrot on ihan sairaan kivoja.

Vähän näyttelyseisotusta kuvia varten. Desiä ei kiinnostanu, tylsää oli ja sen huomaa kuvistakin..

Lopuksi paikallamakuuta. Jäi ekalla kerralla hienosti ja pysyi ilman ongelmaa, toisella toistolla lähti menemään, mutta oli selvästi vilunen, ei sitten edes yritetty uutta toistoa, vaan riehuttiin siilin kanssa.

Kokonaisuudessaan todella kivat treenit, koira teki ihanalla asenteella ja ilosesti. Kuvaajakin kertoi, että näytti hyvältä. Oli kuulemma edistytty huimasti, neitikoira ei kuulemma enää ole se adhd-sählä, joka karkaa joka kerta mahdollisuuden saatuaan suuntaan x. ;)

Penni oli kovasti askarrellut yksin ollessaan, mm. pöydillä oli kiipeilty yms. Huomenna tarvii yrittää alkaa soitella Pennille lääkäriä, ilmeisesti pissatulehdus mummokoiralla.

Sitten vielä pari kuvaa treeneistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti