TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 13. helmikuuta 2012

Seuraamista...

Ollaan nyt kiinnitetty seuraamiseen huomiota ja sitä on työstetty muutenkin. Kuten varmaan edellisessä kirjotuksessa olikin, niin päänasento on vähän hankala. Vääntää niskat nurin ja laittaa pään mun eteen. Siitä ollaan nyt yritetty eroon ja tuloksia näkee jo. Eilen naksuttelin lähinnä oikeasta asennosta ja liikkeellelähdöistä.

Tänään tehtiin aamulla vähän mehukanisterilla kiertoleikkiä, sisällä ei kovin innostunut ollut, vaikka lelulla yritin innostaa.

Illalla mentiin ekaa kertaa perjantain jälkeen ulos treenaamaan. Aloitettiin ihan perus kontakti-nakki-kontakti jne. treenillä, koska ulkona oli kovin jännää ja kaikkia häiriötekijöitä mitä nyt meidän talon takapihan parkkipaikalla on. ;) Sen jälkeen otettiin uudestaan kiertoleikkiä, autokatoksen tolpat olivat oikein loistavat siihen. Pari ekaa toistoa oli vähän haahuilua, mutta sitten Desi ymmärsi kiertämisestä saadut edut ;) Eli kierto = saa juosta kovaa ja lelu. Sen jälkeen mentiinkin kovaa ja lelu napattiin vauhdista.

Sitten jätettiin taas lelu odottamaan ja jatkettiin seuraamisella. Otin nyt namin avuksi vasempaan käteen ja vaadin kunnon kontaktia oikeessa asennossa. Tajusi parin toiston jälkeen hienosti ja saatiin tehtyä pitempiäkin pätkiä kunnon seuraamista jo. Pätkän jälkeen aina vapautus lelulle. Olen tosi tyytyväinen nyt tähän seuraamiseen, se on edistynyt kovasti ja siitä on tullut varsin kaunista. Välillä yrittää vähän nojailla ja väännellä itseään, mutta huomautuksesta korjaa. On myös nyt keksinyt yrittää siirtää perusasentoaan liian eteen , mutta huomautuksesta korjaa, tähän tarvii nyt kiinnittää huomiota !

Lopputreenistä tehtiin vielä kontaktitreeniä, kun naapurin täti tuli häiritsemään pienen noutajan treeniä. ;) Kokonaisuudessaan kivat treenit, kuunteli tosi hienosti, ja vaikka riehutin lelulla, kykeni kuuntelemaan ja toimimaan. Koirankorjausprojekti etenee siis todella hienosti ja välillä vähän uskallan vilkuilla koekalenteriakin...

Nyt taidan viedä koirat iltalenkille ja sitten nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti