TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ei voi aina onnistua @ HerHau

Aloiteltiin tiistain ohjatut treenit paikalla istumisella. Oli tosi hyvä, ei vilkuillut ympärilleen eikä mitään ylimäärästä sählännyt. Palkkasin kerran välissä, aikaa oli noin pari minuuttia.

Jatkettiin liikkeestä istumisella, teki tosi hyvin. Selvästi on tajunnut idean ja normaalista kävelyvauhdista istui reippaasti. Sitten alkoikin ongelmat. Tehtiin maahanmenoleikkiä, joko jäi seisomaan tai hiipi viereen ja meni vasta sitten maahan. Vaihdoin käskyäkin, kokeilin käsimerkillä, suullisesti, mutta ei. Pitäis varmaan kokeilla takapalkkaa tai jotain? En mä tiiä.

Kouluttaja tuli kattoon liikkeestä istumisen, ei mennyt millään istumaan, jäi seisomaan joka kerta ! Sitten mulla tuli epätoivo ja äänenpainot muuttu, joten koira ei enää tajunnu mun käskyä. Autoin käsimerkillä ja istui. Kun kouluttaja lähti ja taas onnistui ilman käsimerkkiäkin..

Jatkettiin maahanmenoleikkiä, mutta ei vieläkään saatu onnistumaan. Maahan on käskynä liian pitkä, mutta sillä menis suunnilleen hyvin, yritän vielä jotain.

Tehtiin takapalkalla luoksetulon seisomista, että saadaan sitä terävämmäksi pitemmälläkin matkalla.

Desi aloitti ruudulla, vauhtia oli ainakin kiitettävästi, mutta kävi syömässä alustalta namit ja sen jälkeen toi mulle kosketusalustan. :D Päädyinkin sitten siihen, että aletaan tekeen ruutua sisätiloissa ihan eri tekniikalla.

Jatkettiin seuraamispätkillä ja sivulletuloilla. Oli kovin hyvä, vähän yritän suoristaa sitä, kun meinaa nojata. Seuraamisesta tehtiin seisomista, vielä tarvii vähän apua. Eiköhän siitä hyvä tuu :)

1 kommentti: