TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

perjantai 4. helmikuuta 2011

Tokopainotteiset agilityt part II

Käytiin agilityä treenailemassa taas torstai-iltana molempien koirien kanssa.

Aloitettiin Pennin kanssa kivan hankalalla radan pätkällä. Paljon takaaleikkauksia ja valsseja, mä olin ihan hukassa suurimman osaa rataa ja koirakaan ei tuntunut kuuntelevan. Loppua kohti parani huimasti ja viimeisenä olevat kepit olivat jo todella hienot !

Koiranvaihdos ja Desin kanssa A-esteen kontakteja niin, että hyppäsi mini ja maksi pöydän kautta A:lle ja siitä kontaktille, tajusi parin toiston jälkeen homman idean ja kauheeta vauhtia loikki pöytien kautta kontaktille ja jäi siihen heiluttaan häntää. Ihana.

Jatkettiin seuraamispätkillä, ideana oli että jatkaisi seuraamista vaikka palkka tulisikin, eikä ryntäisi johonkin suuntaan. Hienosti ymmärsi jutun, ja tehtiin jo pitempiäkin seuraamispätkiä, vaikka häiriönä vieressä suorittikin koirat rataa. Jatkettiin kaukojumpalla, kaikki vaihdot menevät jo hienosti, seisomisessa pieni apu mukana. Lopuksi vielä vähän liikkeestä seisomista, ei ollut ihan niin hyviä, kun mitä on ollut, voi olla ettei kuullut meluisassa hallissa mun käskyjä?

Taas koiran vaihto, otettiin Pennin kanssa samaa rataa vielä pätkissä, saatiin jopa onnistuneita pätkiä, vaikka koko rata ei meinannutkaan millään onnistua. Mun tarvitsisi miettiä, että oonko oikealla puolella koiraa, kun se ei kuitenkaan oo mitenkään kaikkein nopein.

Jatkettiin metallikapulalla vauhtinoudoilla, haki ja palautti kivasti laukalla kovaa. En vaatinut peruasentoon palautusta, kun se on vielä vähän hankala ja sitä voisi ottaa sitten kotona.
Lopuksi vielä pari sarjaa kaukoja, lähinnä m-s ja s-m, pari ihan hyvää vaihtoakin, näitä tarvitsee tehotreenata !

Käytiin tekemässä loppuverkka mettässä. Voin kertoa, että ne radan reunassa olevat lumikasat oli aika korkeita sieltä mettän puolelta, en suosittele yrittään niiden yli kiipeämistä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti