TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 11. elokuuta 2014

Seuraaminen edistyy ! Eli maanantain treenilöiset.

Välttelin siivoamista treenaamalla. Valitettavasti en kauhean kauaa viittinyt treenata, olen yrittänyt pitää nämä kotitreenit lyhyinä ja intensiivisinä.

Aloitettiin luoksetuloilla. Sivulletulo on hieman vaihtelevaa ilman käsiapua. Pari ekaa toistoa meni vähän sinnepäin, mutta korjaa kivasti. Seuraavat pari toistoa oli taas huippuhyviä, tuli suoraan oikeeseen kohtaan täysillä. :) Ja siis en tehnyt kokonaista luoksetuloa, vaan houkuttelin koiran kauemmas ja siitä pyysin sivulle. En halua vielä sekoittaa istumista luoksetuloon...

Jatkettiin imuutusseuraamisella. Nostelin kättä taas ylös ja pidin jopa pieniä hetkiä ylempänä. Toimii ihan huipusti !!! Pitää kontaktia vaikka namia ei olekaan heti tarjolla ja pitää paikkansa, jee ! Nyt tarvitsee vaan saada joku kattoon, että koiran asento pysyy oikeana, mutta muuten jatketaan tätä.

Lopuksi vielä maahanmenoja. Meni täysillä maahan oikealla tekniikalla joka kerta, joten päätin vaikeuttaa. Otettiin maahan-istu -toistoja, jotka pienen miettimisen jälkeen sujui kivasti. Vaatii aika selkeän käsiavun vielä, mutta mitä muuta voi odottakaan. Jatkossa otetaan istumistreenit erikseen ja paikkamakuuta nyt ohjelmistoon.

Nyt varmaan tarvii siivota, kun Nano emäntineen on tulossa trimmiin sunnuntain näyttelyä varten...

Illalla treenasin vähän normaalia aikasemmin, kun pelkäsin sadetta, mutta pikkukoira oli jotenkin vähän vaisu ja väsyneen oloinen. Tehtiin sivulletuloja, yritin häivyttää käsimerkkejä. Ei oikein onnistunut alkuun, mutta sitten saatiin onnistueita toistoja muutama. Tää täytyy ottaa tehotarkkailuun.

Liikkeestä seisomista. Nojoo, testailin, että toimiiko pelkällä käskyllä, välillä joo ja välillä ei. Aika epävarmasti muutenkin pysähtyi. Tarvii miettiä, että miten tätä jatketaan.

Myöhemmin ilalla ruutua. Nyt niin, että Petra vei namit ruutuun, mutta ei jotenkin tajunnut, että ne namit on siellä. Neljännellä toistolla vihdoinkin joku lamppu syttyi päässä ja juoksi täysiä ruutuun. Huomenna lisää tätä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti