TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Alkuviikon treenit

Maanantai: Aamu aloitettiin katsekontaktitreenillä, ihan sillä perinteisellä. Aika kivasti meni, parantaa kokoajan.
Jatkettiin juoksemisella namialustalle. Ja kuten odottaa voi, niin ahne spanieli teki täysillä !

Lopuksi vielä sivulletuloja. Ei onnistunu kauheen kivasti, ihme sähläystä, mutta treenit jatkuu...

Illalla lisää. Vauhtiluoksetuloja, lelulla hetsaten ja onnistui hienosti. :)

Istumista ja paikalla istumista. Opeteltiin uutta istu-käskyä käsiavulla ja istui pääasiassa todella hyvällä tekniikalla.

Jatkettiin vielä erikseen paikallaistumisella. Pitää kivaa kontaktia ja istuu paikallaan täysin, ei ajatustakaan liikkeelle lähtemisestä !

Lopuksi ensimmäistä kertaa imuutusseuraamista. Mikäs siinä neidillä nakkia syödessä. :D Eli kivasti tulee mukana.

Tiistai: Aamutreenit siirtyi vähän myöhäisemmäksi ja käytiin treenaamassa Eteläipuistossa Emilian ja Nellan kanssa. Oli aika lämmin ja Jeni päätti omatoimisesti karata järveen kahlaamaan ennen treeninen alkua, mutta ei sille voinut ees olla vihanen, kun neiti päätti käydä viilentymässä.

Aloitettiin taas kontaktitreenillä, ihan vaan lähes vieraan paikan ja lähes vieraan seuran takia. Teki ihan superisti, paransi vain kokoajan ja toimi hyvin, jes !

Jatkettiin sivulletuloilla ja sivulla istumisella (en tiedä pitäiskö näitä jotenkin jakaa omiin treeneihinsä?) Kokeilin siirtää käden sivulle rentona ja sen jälkeen palkata suoraan ja onnistui ! Tuli myös hyvin sen treenin jälkeen sivulle suoraan ilman käsiapua ! Hyväjee ! Pitää myös kivaa kontaktia siinä sivulla ollessaan :)

Istumisen jälkeen oli vuorossa imuutustreeni, jota vaikeutin jo jatkuvasta syömisestä nakin paloilla palkkaamiseen. Ei vaikutusta juurikaan, toimii hyvin edelleen. :)

Testattiin myös eilistä istumiskäskyä ja oho, sehän toimii !!! Koira istuu terävästi, oikeella tekniikalla ja loistavan hyvin. :) Istuu myös vaikka ei olisikaan ihan suoraan mun edessä. Jatkettiin sitten paikallaistumisella. Toimii kivasti tämäkin. Istuu ja pitää kontaktia. Hyvähyvä.

Lopuksi vielä neidit pääsivät uimaan ja Jenikin ui huimasta aallokosta välittämättä tosi innokkaasti. Se myös rakastui Nellan uimaleluun suuresti ja haluaa ehkä oman. Onneksi Jenille on synttärit tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti