TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

perjantai 8. elokuuta 2014

Keskiviikko

Aamutreenit 

Aloitettiin hyppytreenillä. Este ei ole kummoinen ja se kaatuikin pari kertaa. Paluuhyppyä alkoi selvästi arkomaan, joten tarvii ottaa tähän paljon onnistumisia jatkossa. Menohypyssä ei ongelmaa ja sitä tarjoaa jo itsekin. :)

Toiseksi ja viimeiseksi liikkeestä seisomista. Tein tätä jotenkin hassusti ja palkkasin väärin. Treenin jälkeen (..) vasta luin, että miten se olisi kannattanut palkata. No jatkamme treenejä...

Illalla Tokoringin treenit, niin sen takia vähän typistetyt aamutreenit.

Iltatreenit Turtolassa

Tokoringin treenipäivä ja Jeni ekaa kertaa mun mukana, miten jännittävää ! Mentiin vielä bussilla paikanpäälle, että rauhoittumisharjoitukset oli oikein maksimissa. Ihan nätisti Jeni malttoikin matkustaa. Yleensä on ollut jatkuvaa piippausta, kun on tylsää pysyä paikoillaan.
Paikanpäällä jakauduttiin kolmen hengen ryhmiin ja treenattiin oman porukan kesken vuorotellen.

Ohjelmassa oli ensimmäisenä sivulletuloja. Kokeilin ensin ilman käsiapua, mutta jäi kauas ja ei malttanut kunnolla pysyä oikeassa kohdassa, joten helpotin taas alkeisiin taas. Ei kuitenkaan kovin kehuttavia sivulletulot vieläkään.

Pienen tauon jälkeen (ei muuten ollut kauheen rentouttavaa, kun yks yritti ryntäillä kaikkien mahdollisten lelujen ja pallojen perään...) jatkettiin luoksetuloilla. Yritettiin kiertämisen kautta, mutta kierrettävän puun vieressä oli merkki, joka kans kiinnosti kovasti, joten vapautin koiran ja kutsuin sivulle. Uskomattaman hyviä sivulletuloja ja vauhdilla ! Ei oo aikasemmin tehty tätä, joten odotin jotain katastrofia. :D Mutta oikein hyvä.

Jatkettiin omalla vuorollamme suunnittelematta sivulletuloja ja imuutusseuraamista. Sivulletulot onnistuivat nyt kivasti ja teki hyvin töitä. Imuutusseuraamisessa ei ongelmaa. Väliajat vähän haahuili, mutta taisi väsähtää.

Lopuksi vielä paikallaistuminen muiden paikkamaatessa ympärillä. Minä tyhmä viskoin nameja maahan, joten keskittyminen herpaantui välillä. Muuten kivasti vielä jaksoi, vaikka taisi olla aika väsynyt.

Note to self: Älä tee enempää, kun olet suunnitellut, pikkukoira ei jaksa ! Kaikenkaikkiaan hyvät treenit vieraassa paikassa ja vieraassa seurassa. Kyllä se on ihana, kun se keskittyy muhun ja tekee mun kaa töitä. :)

Lopuksi mentiin vielä uimaan Nanon kanssa ja uitiinkin pitkään. Jeni ui oikein tarmokkaasti vieraasta rannasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti