TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

torstai 23. joulukuuta 2010

År 2010

Mitäs meidän vuosi sisältääkään? KoiraNettiä selaillessa meidän vuosi on alkanut varsin hiljaisesti, lähinnä ollaan treenattu tokoa. Agilitykin oli vielä alkuvuodesta varsin vähällä.

Ensimmäiset kisat ovatkin vasta toukokuussa, tuloksena hieno 158 pistettä ja AVO2. Siinä sitten kisattiin parit kisat AVO3 ja AVO2 tuloksilla, mutta syyskuussahan alkoi sitten ykkösiä tulla! Ja vielä huippupisteillä, kaikista kolmesta kokeesta luokkasijoitus. Ensi vuonna olisi tarkoitus päästä kisaamaan sekä agilityssä (ensimmäinen startti suunnitteilla tammi- tai helmikuussa!) ja tokon voittajaluokan debyytti pitäisi myöskin tehdä alkuvuodesta. Vieläkun saisi tunnarin tuolle spanielille opetettua, oltaisiin aika hyvässä mallissa.


Hilkka on treenannut agilityä pikkusiskoni Annan kanssa, eiköhän se parivaljakko nähdä kisoissa ensi vuonna. Ovat kovin taitavia !


Tärkeä tapahtuma oli tietenkin Desin kotiutuminen elokuussa. Desistä on ollut paljon iloa ja ollaan treenattu tokoa ja agilityä tietenkin. :) Jos ensi vuonna sitten päästäisiin tokokisoihin mahdollisesti. Neiti on varsin taitava, vaikka hieman omapäinen ;) Desillä oli myös pentunäyttelydebyytti Tampereen koirakerhon järjestämässä Niihaman maneesinäyttelyssä. Tulos oli hienosti pikkupentuluokan neljäs. Käytiin myös yksi match show kokeilemassa, tuloksena punainen nauha. Ensi vuonna sitten parit näyttelyt olisi suunnitteilla. Saa nähdä miten tyttö kehittyy.

Quietuksen lauma toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua ja mukavaa uutta vuotta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti