TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

perjantai 31. joulukuuta 2010

Agilityä ja toimimattomia kotisivuja

Huomasin tänään, että meidän kotisivut eivät toimi. Laitoin sähköpostia palveluntarjoajalle, toivottavasti saadaan ne pian toimimaan :)

Oltiin tänään myös Pennin ja Desin kanssa agilitytreeneissä. On ollut pieni tauko kennelyskän takia, sitten joulu haittasi treenaamista, mutta nyt taas jatkuu.

Pennin kanssa otettiin alkuun pientä radan pätkää, Pennillä oli ihan joku muu mielessä, kun treenaaminen. Tuli välillä mun luokse silleen, että hei mitä pitikään tehdä. Loppurata menikin jo sitten ihan kohtalaisesti.

Desi pääsi tekemään perusasentotreeniä kunnon häiriöllä. Oli todella hieno ! Vielä kun äiskä muistaisi, että se on vielä pentu, jonka keskittymiskyky ei riitä ikuisuuksia... Jatkettiin parin askeleen seuraamispätkillä ideana siis siirtyä perusasennossa eteenpäin. Otettiin myös vähän kaukojen alkeistreeniä kaikilla vaihdoilla, seisominen tuntuu hankalimmalta, mutta kyllä se sieltä tulee.

Agilitypuolella Desin kanssa mutkaputkea ja ohjaamistreeniä putkeen. Desi tekee ihanan vauhdikkaasti ja iloisesti putkia, ne on kivoja ! Jatkettiin kontaktitreenillä, nostin Desin kontaktille ja siinä sitten syötiin nameja. Mutta koska pikku-Desi ei oo enää niin kovin pieni, niin en sitä jaksa enää kauheesti nostella, niin neiti päätti oma-alotteisesti, että nyt mennään puomi ihan kokonaan. Mentiin siinä sitten namiavusteisesti puomia pari kertaa ja kontakteilla istuttiin ja syötiin juustoa. Desin mielestä ihan parasta !

Lopuksi vielä Pennin kanssa rata, jossa alkuun moooonta putkea ja sen jälkeen hankala takaaleikkaus välistävetokohta. Alkuun ei meinattu saada millään lopun välistävetoa onnistumaan, mutta toisella kerralla meni sitten heti kerrasta. Jees. Penninkin työskentely parani loppua kohti tosi hienosti.

Nyt pikku tokokoiran alku treenaa itsekseen metallinoutoa ja pureskelee lusikkaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti