TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 29. marraskuuta 2010

Sisäkotitokot

Treenattiin sisällä, kun ulkona on niin kylmä, että sinne ei viitti mennä tokoilemaan.

Aloitettiin Desin kanssa dummynoudoilla, Desin mielestä olis ollu kivampi vaan kantaa dummya narusta, mutta ihan nätisti se sitä kuitenkin kantoi. Jatkettiin puisella noutokapulalla ja otettiin ihan pitämis/irroittamistreeniä ja ensimmäistä kertaa heittelinkin vähän. Palauttaa kivasti kaikki esineet ja ymmärtää selvästi käskyt. Ottaa myös kontaktia ennen noutoa hienosti. Tää on ihan liian helppoa, ihan varmaan tässä tulee jotain ongelmaa ennemmin tai myöhemmin :D

Molempien koirien kanssa metallinoutoa, oli oikein kivoja! Penni tekee jo kisamaistakin noutoa kokonaisena. Pennin kanssa vähän puukapulallakin noutoja Desi häiriötekijänä. Vähän hitaita palautuksia, mutta ahtaus vaikuttanee, ja se että joku noutajanpentu roikkuu kapulassa myöskin kiinni....

Desin kanssa paikallaoloja. Maahanmenon oppi tässä joku päivä ihan vahingossa, ja nyt sitä innokkaana tarjoaa kaikessa. Pysyi maassa tosi hienosti ja aikaa pystyy jo vähän venyttämään ja välimatkaa lisäämään kolme neljä askelta. Kiva ! Myös paikallaistumiset hyviä, meinaa vähän valua maahan, mutta käskyllä nousee reippaasti ylös. :)

Pennin kanssa vielä kaukoja. Tulee jo tosi hyviä sarjoja kaikkia vaihtoja ja välillä jumittaa ihan totaalisesti, kun ei muka ymmärrä. Jätin käsimerkit kokonaan pois, ettei sekoa pikkukoiralla pää. Välimatkaa jo 4-5 metriä, kauheesti kauemmas sisällä ei pääse, pitäis siis siirtää ulkotreeniin nämä.

Lopuksi vielä merkkiä Pennin kanssa. Tosi hienosti hakee merkille ja pysähtyy terävästi.

Torstaina oltiin agilitytreeneissä ja Penni edistyy kivasti. Hakee hienosti kepeille ite ja pujottelee kokoajan paremmin. Saatiin myös onnistumaan pari vaikeata ohjauskuviota hyvin. Putkille tarvis harjotella irtoamista ja takaaleikkauksia radalla. Keinulla ei mitään ongelmaa, karkaa välillä jopa ite sinne ja kolauttaa keinun alas. Ehkä me alkuvuodesta yritetään tässäkin lajissa kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti