TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Päivän treenit

Pitkästä aikaa treenihöpinää. Käytiin TamSKin tallilla treenaamassa molempien koirien kanssa agilityä ja tokoa. Oli kivat treenit molempien koirien osalta ja Pennilläkin oli sitä vauhtia, mikä oli taas hävinnyt johonkin juoksun aikana.

Otettiin Pennin kanssa ekana välistävetotreeniä, viimeksi käydessä ne oli tosi tahmeita ja hitaita, nyt onnistui tosi hyvin. Otettiin muutenkin pientä radanpätkää ja pieniä yksityiskohtia sekalaisessa järjestyksessä. Aan kontaktit oli vähän hukassa, mutta kyllä nekin parin toiston jälkeen löytyi. Keppejä hinkattiin taas ja Penniä ei olis voinut vähempää kiinnostaa, loppujenlopuksi saatiin pari hyvääkin toistoa. Keinua hinkattiin myös muutama toisto, ja varsin sujuvasti saatiin sekin menemään. Lopuksi vielä eteenmenotreeniä kahdella putkella ja neljällä hypyllä, vauhtia oli kyllä hienosti ja vähän alkoi myös irtoamaan lopputreenistä

Desi treenas putkia jälleen kerran, nyt alkaa tajuta pikkuhiljaa, että putkeen voi mennä myös ohjaajan käskystä eikä pelkästään, jos itteä sattuu huvittamaan. :D Mutta pääasiahan on, että koiran mielestä on kiva tehdä..
Treenattiin myös aan ja puomin kontakteja, nyt tuntui ymmärtävän, että mitä tapahtuu, kun syödään nakkia alastulokontaktilla. Lopuksi vielä rimat maassa olevilla aidoilla harjoiteltiin ohjaustreeniä. Desin mielestä on hirveän kiva tehdä kaikkea ja häntä heiluu kovasti. Kyllä siitä hieno agilitykoira tulee isona. :)

Pennin kanssa vielä lopuksi tokoa: ruutua. Oli superhieno ! Vein kosketusalustan ruudun takareunaan ja ihan huippu hyvin haki ruutuun. Jes! Pysähdykset oli parin toiston jälkeen myös hyviä. Ja kaukokäskyjä takapalkalla. Otettiin m-i-s kaikkia vaihtoja ja nämäkin sujuivat muutaman metrin matkalla tosi hyvin. Kyllä se voittaja kohta alkaa olla ajankohtainen :)

Lopuksi vielä pari lumikuvaa maanantailta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti