TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

torstai 12. huhtikuuta 2012

Treeniätreeniä

Blogissa on taas ollut hiljaista. Ollaan aika vähän treenattu erinäisistä syistä. Ensin olin itse kipeä, sitten koira taas ripuloi ja nyt ollaan vaan yritetty pakata pikkuhiljaa (ja sunnuntaina olisi muutto..)

Sunnuntaina kuitenkin lähdettiin käymään äitillä lenkillä. Käveltiin ensin Rullan ja pikku-Ilonan kanssa koululle, mistä lähdettiin rämpimään metsän kautta takaisin. Loppulenkki oli todellakin rämpimistä, kun kukaan ei ollut kävellyt kauheen lumisateen jäljiltä siellä. Pienen lepotauon jälkeen Desi pääsi leikkimään laika-Vinskin kanssa. Vinskin omistaja Peppi oli todennut, että kerrankin joku on villimpi, kun Vinski. :D

Äiti varasi Tamskin tallilta meille vuoron illaksi. Päästiin siis tekemään pitkästä aikaa agiakin. Desi muisti yllättävän hyvin vuoden takaisia juttuja ja uusiakin kokeiltiin. Putket oli edelleen lemppareita, niitä otettiin alkuverryttelyksi ja muistutukseksi. Kokeiltiin myös hyppyä, puomia, A:ta ja keinua uusina juttuina. Aikasemmin ollaan tehty ainoastaan kontakteja, ei kokonaisia kontaktiesteitä. Keinua lukuunottamatta meni todella sujuvasti, ilman kummempia ihmettelyitä. Keinu vähän jännitti, mutta sitä tarvii päästä treenaamaan lisää. :)
Desi kuunteli kivasti ohjausta ja oli muutenkin todella mukava (aamuiset lenkit ja leikit selvästi veivät pahimmat energiat, että jaksoi keskittyäkin..). Tehtiin pieniä radanpätkiä mihin sisältyi hyppyjä, putkia ja puomi.

Tehtiin myös vähän tokoa lopuksi. Desi alkoi jo olla väsynyt, mutta ihan kivasti jaksoi tehdä seuraamista, jääviä, luoksetuloa ja luoksetulon pysäytyksiä.

Myös Penni sai vähän treenata tokoa ja agia. Höntsättiin jotain pientä, ja Pennistä oli kivaa :)

Loppuverkan jälkeen Desi oli sitä mieltä, ettei mihinkään kotiin lähdetä, vaan treenataan lisää ja karkasi hallin ovelle odottamaan, että haen sen sieltä.

Agia olisi ihan mukava päästä treenaamaan enemmän, mutta ehkä syksyllä sitten yritetään alkeiskurssille, jos Tamsk sellaisia järjestää.

Kotona oli hyvin raato pieni noutaja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti