TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

torstai 12. huhtikuuta 2012

Spanielitreenit

Viime viikolla ei päästy spanielitreeneihin, mutta eilen sitten onneksi päästiin ! Myöhästyin muutaman minuutin, kun sain matkaan kulumaan melkein tupla-ajan jostain ihmeen syystä. Olisi tarvinnut kyllä saada rauhoteltua Desi ennen treenejä, kun nyt suoraan aloittaminen ei ihan onnistunut ;)

Luoksepäästävyydessä ei millään malttanut istua paikallaan ja vieressä oleva flattikin oli kovin kiinnostava. Pienen rauhottumisen jälkeen tehtiin ihan perusasentoja, oli ihan kiva ja vauhdikas. Käsimerkistä pitää päästä kuulemma eroon kotiläksynä. Istumassa odottaminen oli Desille tosin haastavampaa, kun se mielellään olisi romahtanu maahan makaamaan.

Jatkettiin luoksetuloilla. Vaikeutettiin samantien, eli tehtiin kujassa luoksetuloa (eli kolme koiraa molemmin puolin ja luoksetulo siitä välistä). Desin teki mieli rynnätä katsomaan juoksevia koiria, mutta aika kiltisti se jaksoi odottaa kuitenkin sivulla. Suunnittelin meidän vuorolle, että jättäisin koiralle hihnan, että saan nopeesti kiinni, kun se karkaa. :D No Maarit käski ottaa hihnan irti ja tehdä luoksetulon. Ekalla jätöllä lähti hiippailemaan perään, mutta palautuksen jälkeen pysyi. Otin ihan vaan suoran luoksetulon ilman sivulletuloa. Tuli todella hienosti ja reippaasti ! Otettiin sitten toinen samaan suuntaan ja nyt koemaisesti. Oli todella hieno. :) Tehtiin vielä niin, että jätettiin koirat riviin ja poistuttiin sopivan matkan päähän, josta vuorotellen pyydettiin luokse. Desi malttoi todella kivasti odottaa, mutta lopuksi olisi ollut menossa mun sivulta moikkaamaan viereen juoksevaa flattia, mutta käskystä palasikin heti luokse. :)

Lopuksi vielä evl-maahanmenot rivistä. Desi ei ollut yhtään kuulolla, mutta jostain syystä meni kuitenkin heti maahan ekasta käskystä. Jee!

Oli todella kiva kyllä ja ekaa kertaa ikinä pystyin pitämään sitä irti muiden kanssa treenatessa. Eiköhän tää tästä ala pikkuhiljaa sujua. Vähän varovasti katselin jo möllitokoakin lähitulevaisuuteen... Mutta ensin nyt hoidetaan muutto pois alta viikonlopun aikana. Desi tykkää, kun saa Saimista taas kaveria, Saimin omistajien tullessa muuttoavuksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti