TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Istumista ja kaninraatoja...

Hiljaista on ollut. Vähän on treenattu sisätiloissa lähinnä hinkattu seuraamista ja kaukoja.

Kaukoissa tapahtui tänään joku edistysaskel. Maahan-istu vaihto on ollut meillä työnalla ja sitä onkin päivittäin sisätiloissa treenattu. Tänään sitten vihdoinkin suurimmaksi osaksi jo nousi kauniisti takapää paikallaan ! On noussut etujalkojen varaan ja vetänyt peppua eteenpäin, mutta nyt sitten vihdoinkin onnistui monta toistoa :) Tästä jatketaan, varmuutta vaihtoihin. On kovasti myös ennakoinut maahanmenoa, ja siitä pitää päästä eroon !

Seuraamisessa on nyt jumituttu taas. Liikkeellelähtötreeniä pitää ottaa lisää, meinaa pudottaa kontaktia! Varsinkin ilman nameja on välilllä hankalaa. Naksuttelin liikkeestä ja romahti joka kerta maahan, joten imuutin namilla ja naksuttelin. Eiköhän se siitä... En nyt osaa lähteä etenemään tässä, pitäisi saada joku katsomaan ja antamaan vinkkejä.

Eilen iltalenkillä sitten ihmettelin, kun koira hävisi, eikä tullut luokse huudoista huolimatta. Oli sitten löytäny vähän mädäntyneen kanin jostain ojasta ja sitä makasi syömässä. Eikä edes tuonut mulle, vaan lähti karkuun sen kanssa. Mur ! No tarvii katsoa, että koska uskallan sille näyttää oikeeta treenikania. ;)

Ensi kuussa alkaa spanielitokot, joihin Desin kanssa päästiin :) Tekee hyvää päästä treenaamaan porukassa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti