TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hiljaiseloa?

Olen ollut enemmän tai vähemmän kipeenä viime aikoina, joten koirilla on ollut hyvin tylsää. Autokin meni hajoomaan, joten lenkkeily on vähän rajoittunutta ollut. Eilen sitten nappasin iltalenkille vähän kuivamuonaa, naksuttimen ja wubban mukaan. Mitään suunnitelmia ei ollut. Piti käydä  kattomassa viereinen kenttä, joka todettiin vielä liian märäksi, joten mentiin koulun pihaan.

Koira oli saanu juosta alkulenkin vapaana, joten kierrokset olivat aika korkeat. Karkaili välillä, mutta ei kesken tekemisen ! Tehtiin ensin vähän seuraamista nami kädessä, joka meni todella hienosti. Tosi innokasta ja hyvällä paikalla, naksuistakaan ei tipahtanut maahan kertaakaan ! Leikittiin vähän, ja mun kädet saivat siinä samalla vähän osumaa. Sitten taas seuraamista. Nyt ilman namia kädessä, naksutin oli oikeessa kädessä naksuttelin hyvistä kohdista ja palkkailin satunnaisesti namilla. Vapautin sitten leikkimään kongilla, kävi jotain kuopsuttelemassa, mutta tuli takaisin. Höntsyttiin innokasta seuraamista lelun kanssa, lopuksi lähti menemään, joten otin Pännin kanssa leikkiseuraamista. Joku on selvästi vaihtanut Pennin pienempään, sen päähän on mun polven korkeudella! On myös ihanan kevyt, eikä törmäile muhun, tulee tosi sujuvasti mukana. :D On se vaan ihana äiskän rakas mummokoira <3 Lopuksi käytiinkin sitten hakemassa Desi naapurin kompostilta ja lähdettiin kotiin.

Tänään saatiin auto kotiin ja käytiin koirapuistossa vähän riehumassa. Desillä olikin paljon leikkikavereita, tosin loppuajan se sitten keskittyikin uiskentelemaan vesilätäköissä. Onneksi oli autossa fleecehuopa ja sademantteli, joista virittelin sitten kuivatusloimen kauppareissun ajaksi.

Sen verran vielä päivitystä, että ensi kuussa meidän lauma muuttaa sijaintiaan viiden kilsan päähän nykyisestä. Muutetaan lähemmäksi metsää ja Teivon parkkipaikkaa ;) Uudesta kodista metsään tulee alle kilometri ja ne maastot ei ihan heti lopu. :) Yritetään myös käydä välillä Desin kanssa raveissa antisosialisoimassa ja kattelemassa heppoja.

Sitten vielä pari kuvaa viime päiviltä. Kuvat todella laadukkaita kännykällä otettuja. Olen vaan innostunut, kun sillä saa semmosia kuvia, joista saa jotain selvää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti