TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pennin tokot

Treenattiin Penninkin kanssa tänään ulkona. Mukaan otettiin metallikapula ja ruutumerkit.

Aloitettiin metallinoudoilla. Ei meinannut onnistua millään, ei tahtonut hakea kapulaa, kierteli ja kaarteli sen ympärillä, mutta ei. Sitten, kun haki niin palautti ravilla ja sivulletulo ei onnistunut. Kokeilin juosta karkuun, mutta edelleenkään ei palauttanut reippaasti. Hinkattiin sivulletuloja, ja saatiin aina välillä joku onnistumaan.

Jatkettiin ruudulla. Yritin pari kertaa pelkällä alustalla, mutta kierteli vaan vaihteeksi ruutumerkkejä tai jäi eteen seisomaan. No tajusin sitten helpottaa huomattavasti ja vein namit ruutuun. Johan löyty vauhtia, tällä kertaa jopa ennakoi ruutuun pysähtymistä namien syömisen jälkeen (!) yleensä, kun namit on ruudussa ei mitään toivoa pysähtymisestä. Pari toistoa näin. Sitten kokeiltiin taas ilman nameja. Nyt onnistui :) Meni kovaa ruutuun ja pysähtyi hyvään kohtaan. Uskalsin vähän lisätä matkaakin. Ekaa kertaa onnistuttiin vielä korjaamaankin paikkaa, jäi tosi eteen ja käskytin siitä uudestaan ruutuun ja se meni. :) Yleensä tulee mun luokse, sen näkösenä, ettei ymmärrä yhtään.

Tehtiin pari tolpan kiertoa, josta sain idean ottaa metallinoutoa kierroilla. Vein ensin kapulan tolpan eteen, käskin hakea ja autoin kunnolla kiertämään. Lisäsin vähän matkaa ja helpotin käsiapua, saatiin ihan kivasti onnistumaan kapulan haku ja palautus, en sotkenut tähän ollenkaan sivulletuloa. Sitä pitäisi ottaa vaikka sisällä ihan rauhassa.

Oli muuten väsyneitä koiria treenien jälkeen. Desi varsinkin, ei mitään reaktioo, kun oon tässä illan aikana liikkunu ympäri kämppää, koira makaa vaan raatona keskellä lattiaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti