TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Desin piti treenata: Liikkeestä maahanmenoja, metallinoutoja ja luoksetuloja

Mitä tehtiin? No aloitettiin sähläysnoudoilla eli riehuttiin puisen kapulan kanssa ympäri pihoja. Yritin vaihtaa leluun ja nameihin. Eka vaihto leluun onnistu, sen jälkeen ei enää lelu kiinnostanu vaan juostiin ympäri pihaa kapula suussa. Nameihin vaihto onnistu yleensä parin kunniakierroksen jälkeen ihan kivasti. Lopulta otin hihnaan ja vein kapulan hihnan mitan päähän ja hilasin hihnassa takasin, kun yritti lähteä kierrokselle. Hihna vähän rauhotti ja saatiin onnistuneita vaihtoja namiin ilman riehumista.

Desi rauhottu kummasti, kun oltiin pahimmat energiat riehuttu. Jatkettiin paikallaistumisella. Oltiin jo noudossa treenattu odottamista, jätin istumaan ja vein kapulan. Palkkasin aluksi katsekontaktista ja sitten aloin pikkuhiljaa lisäämään matkaa. Kääntyilin ja kävelin pari askelta selkä koiraan päin ja välillä peruuttelin. Pysyi tosi nätisti, välillä vilkuili ympärilleen, kun jossain tapahtu jotain ja muutaman kerran selvästi unohti mitä oli tekemässä.

Tässä välissä treenattiin vähän näyttelyseisomista. Keskittyi todella hyvin ja seisoi kauniisti pitkiä pätkiä.

Sitten paikkamakuuta samalla systeemillä, kun istuminenkin. Tosi nätisti oli paikoillaan.

Lopuksi vielä liikkeestä seisomista (vaikka sitä liikkeestä maahanmenoa piti treenata...) tajuaa tosi hyvin pointin, jäi vähän mitenpäin sattuu seisomaan välillä, mutta pysähtyi kivasti kaikille neljälle tassulle.

Meidän treenatesse Penni oli huutanu täyttä huutoa sisällä, kun äiskä hylkäs ja vei vielä ipanankin mukanaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti