TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ruuturuuturuuturuuturuutu !

Pitkästä aikaa reipastuin, ja treenasin ulkona ohjattujen treenien ulkopuolella. Otin siis Pennin ja ruutumerkit mukaan ja menin taloyhtiön parkkipaikalle. Tarkoituksena oli siis ottaa yllättäen sitä ruutua, luoksetulojen maahanmenoa ja kaukojen m-s vaihtoa.

Aloitettiin sillä ruudulla. Tehtiin ensimmäinen toisto namialustalla, joka ei ollut kovin hyvä vaihtoehto (en saanut Penniä pysäytettyä ruutuun, kun se nuuhkutteli ympäri ruutua) sama seuraavalla toistolla, vaikka nameja ei enää ollut ruudussa. Mutta kolmas toisto oli hyvä, pysähtyi oikeaan kohtaan, välimatkaa näissä kolmessa noin 7-8 metriä. Vein taas nameja ruutuun, sama ongelma kun ekallakin kertaa, mutta halusin varmistaa, että menee ruutuun, kun lisään välimatkaa. Pari toistoa taas haahuilua (mutta meni hyvin ruutuun !) sitten taas onnistui. Matkaa oli noin 10m. Lopuksi vielä yksi toisto tyhjään ruutuun noin viidestä metristä, onnistui upeasti :)

Sitten luoksetulon maahanmenoja. Muistuttelin vähän vahvemmalla äänensävyllä, että kyllä tarvii mennä maahan vaikka ei haluaiskaan, meni tosi kivasti maahan edellisiin treeneihin verrattuna, paranee selvästi kokoajan. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että pitää alkaa jättää palkkaamatta huonoimmista (=hitaista) maahanmenoista. Välimatkaa viitisen metriä, eikä ees hiipinyt. :)

Kaukoja eli m-s vaihtoa takapalkalla. Jätin palkkaamatta jos otti askelia eteenpäin, korjasi kivasti. Otettiin aina yksi vaihto ja palkalle, jos onnistui. En vielä uskalla lisätä matkaa (jota on noin yksi-puoltoista askelta tällä hetkellä), sillä virheitä tulee vielä.

Lopuksi vielä sitä ruutua namialustalla n. 15m matkaa. Oli tosi hieno juttu, kun juoksi täyttä vauhtia ruutuun ja vielä pysähtyi sinne ! Taas yksi ongelma ratkaistu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti