TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

perjantai 28. tammikuuta 2011

Kotitokoilua ja muuta

Tajusin tässä joku päivä sitten, ettei se voittajaluokka tuu kuntoon odottamalla, joten kait sitä pitäisi jotain sen eteen tehdäkin. Kaukoja ollaan siis hinkattu joka ilta sisällä ja ulkona, pääasiassa i-s ja m-s vaihtoja. Kun Penni malttaa keskittyä tulee jo tosi siistejä vaihtoja, mutta kun Pennin mielestä tää on niiiiin kivaa, niin sähläys näyttää suunnilleen tältä... Kovin kaukaa en vielä oo viittinyt kaukoja ottaa, lähinnä painottanut tekniikkatreeniin, että ei tulisi mitään isompia ongelmia.

Lisäks ollaan otettu vähän liikkeestä istumista sisätiloissa ihan ok:lta vaikuttaa, paikalla istumista ja paikkamakuuta ollaan otettu niin, että treenaan Desin kanssa häiriönä. Niissäkään ei mitään ongelmaa.

Tunnistusnoutoa pitäis ottaa, mutta en oikein ite osaa ottaa sitä ton kanssa. Nyt ajattelin alkaa raahaan tunnarikapulaa lenkillä mukana ja piilotteleen sitä, että saataisiin joku idea tohon toimintaan.

Yksi ilta käytiin lähikaupalla treenaamassa. Aloiteltiin kaukoilla, häntä ainakin heilu kauheesti, mutta tekniikasta en olis ihan niin varma ;) Jatkettiin luoksetuloilla, joita tehtiin kiertämällä roskista ja sitten vauhdista pysäytykset. Pysähdykset oli tosi teräviä ja hyviä. Vielä pitäis vähän välimatkaa saada lisää.

Sitten Desin treenit. Ollaan painotettu aikalailla sivulletuloihin, seuraamiseen ja paikallaoloihin meidän treeni. Seuraamista ollaan pääasiassa tehty imuuttamalla, mutta jonkunverran lisäilty jo ilman namia askeleita. Ihan kivalta näyttää. Sisällä meinaa vaan tulla ahdasta :)

Ollaan vähän aloiteltu jäävien alkeistreeniä, tuntuu tajuavan idean tosi kivasti, varsinkin seisominen on helppo !

Myös noutoja ollaan otettu, damilla, metallikapulalla ja puukapulalla. Damit on vähän tylsiä, ellei niiden ympärille oo laitettu linnunsiipiä, sitten ne on tosi kivoja. Metskua ja puukapulaa noutaa tosi mielellään ja vauhdikkaasti.

Vähän ollaan alustavasti jo molemmille suunniteltu kevään ja kesän tokokokeita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti