TEAM QUIETUS HÖPISEE , TREENAA JA VÄLILLÄ TREENIT JOPA TUOTTAA TULOSTA. :)

lauantai 11. syyskuuta 2010

..Ja Penni tokoilee

Käytiin tänään jo meille perinteisessä Pirkanmaan Sennenien kokeessa. Pennin mielestä oltiin tätä lajia nyt harjoteltu riittävästi ja vesisateesta huolimatta napattiin vihdoinkin eka AVO1, pisteetkin oli ihan mainitsemisen arvoiset, 171. :) Tuomarina Ilkka Sten.

Tässä vähän koottuja selityksiä:

Paikallamakuu 10 Ihmettelin piilossa, että ääntä ei kuulu. Oli kuulemma ollut ihan hiljaa tuijottanut vaan piiloa sen kummemmin kääntyilemättä. Hieno juttu !

Seuraaminen taluttimetta 9 Ainoa vika tässä kuulemma oli ajoittainen hyppiminen. No me ei tälle asialle mitään tehdä, kun pääasia on kuitenkin se, että koiralla on hauskaa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 Oli tosi hieno, meni aavistuksen vinoon maahan. Tais tulla muutama hyppy seuraamisessa ;)

Luoksetulo 7 No pääasia, että se pysähty, vähän ehkä hitaasti tosin. ;)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 Mä en ymmärrä mikä tässä oli ! Kääntyi, kun kiersin taakse ja ennakoi perusasennon. No alotetaan vaihteeks joku korjaussetti tähän. (ja en tiedä, mistä se muka pisteitä sai...)

Noutaminen 7 Ilmoitti, että mä lähen nyt: vinkas ja lähti hakeen kapulaa. No pääasia tais olla, että haki. Tässä on vielä pientä hiomista, vaikka se itse nouto onkin upea.

Kauko-ohjaus 10 Oli just sellanen, kun pitääkin. Paitsi liikkeenohjaajaa piti vilkuilla tosi epäluulosena joka vaihdon välissä, kun se vei meidän noutokapulan.

Estehyppy 9 Oli aika perus-Penniä, vähän hidas istuminen ja vinkuna.

Kokonaisvaikutus 9 Pienellä hienosäädöllä on kuulemma täydellinen. Iloisuutta työntekoon ei kuulemma saa missään tapauksessa unohtaa.

Tais olla meidän eka koe, missä ei nollattu yhtään liikettä ja ensimmäinen koe missä saatiin noudosta pisteitä. Ja vielä parhaat pisteet meidän tokouran aikana. Oli kyllä hieno suoritus kokonaisuudessaan. Penni oli hieno <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti